NVM aankoopmakelaar in Amsterdam

Begeleiding NVM makelaar

U hebt een woning op het oog, maar wilt bij de aankoop graag begeleiding van een NVM makelaar. Dit is begrijpelijk gezien de vele aspecten die komen kijken bij het kopen van een huis. Wij staan graag voor u klaar om u te ondersteunen bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij bezichtigen, bij voorkeur samen met u, de woning en nemen direct na afloop door of en hoe we verder gaan met de aankoop.

Proces
Als u wilt aankopen nemen wij de strategie door en voeren het biedingsproces in overleg met u uit. Indien noodzakelijk voeren wij nader onderzoek uit. Ook een bouwkundige keuring behoort tot de mogelijkheden (wordt uitbesteed aan een specialistisch bureau). Gedurende het traject bespreken we alles met u, we zullen nooit een beslissing maken die uitsluitend is gebaseerd op onze mening. Zo voorkomen we dat u voor (onaangename) verrassingen komt te staan.

Indien de aankoop slaagt controleren wij de koopovereenkomst en leveringsakte en zijn wij aanwezig bij de inspectie en levering van de woning.

Concrete aankoop courtage:
Nu voor (actietarief) € 6.050,- inclusief BTW en standaardleges en standaardkosten.

NVM

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de Makelaarsvereniging Amsterdam en zijn geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Zo weet u zeker dat u met makelaars in zee gaat die bevoegd zijn en kwaliteit bieden.

Aankoopmakelaar aanvragen
Voor het aanvragen van een aankoopmakelaar kunt u onderstaand aanvraagformulier invullen. Voor verdere vragen kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 085 ‑ 536 50 10.