Taxatie

Woningen:
U kunt deze aanvragen via het contactformulier op deze site. Amstelstede Taxatie is een makelaarskantoor met grote ervaring in het taxeren van woningen en BOG. Ons werkgebied voor taxaties is gelegen in groot Amsterdam, Haarlemmermeer, Ronde Venen, Zuid Kennemerland. Tevens taxeren wij voor NWWI. Hiervoor gelden speciale eisen ten aanzien van het werkgebied.

Taxatie ten behoeve van financiering woonruimte:
Dit is de meest voorkomende taxatie. Het kantoor heeft een zeer grote ervaring in dit soort taxaties. Als NVM makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars), tevens aangesloten bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) zijn wij bevoegd tot het verrichten van taxaties ten behoeve van woningfinanciering.

Herbouwwaarde taxaties:
Wij verzorgen ook taxaties ten behoeve van herbouwwaarde voor woonhuizen, appartementencomplexen en bedrijfsobjecten. U heeft dit nodig voor opstalverzekering (Art. 7:960 BW) .Het tarief wordt afhankelijk van het object vastgesteld.

Overige taxaties:
Wij verzorgen ook taxaties ten behoeve van overdracht binnen de familie, taxaties ten behoeve van minnelijke waardering, boedelscheiding, bedrijfsoverdracht en WOZ bezwaar.

Wat krijgt U:
Een NVM taxatierapport in tweevoud met de noodzakelijke kadastrale gegevens als bijlage. In het rapport worden de benodigde waarden vermeld, op verzoek voor en na verbouwing. Voor woonhuizen wordt een indicatie van de herbouwwaarde gegeven. Indien nodig voor de geldverstrekker bevat het rapport een overzicht met recente transacties van vergelijkbare objecten.

Hoe werkt het?

Waar:
Wij taxeren in de volgende plaatsen: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Muiden, Muiderberg, Weesp, Hoofddorp, Nieuw Vennep en overige plaatsen in de Haarlemmermeer, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg en Zwanenburg.

Waar nog meer:
Na overleg met uw geldverstrekker ook in: Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Bentveld, Santpoort, Spaarnwoude, Spaarndam, Velsen, IJmuiden Nederhorst den Berg, Loenen, Loenersloot, Naarden, Landsmeer, Broek in Waterland, Monnickendam, Purmerend en Zaanstad.

Wij werken onder de algemene voorwaarden van de NVM